Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si 340 de cai sub capota! Cum arata in realitate

Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si 340 de cai sub capota! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si 340 de cai sub capota!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 6.5 secunde.

Introdusa oficial in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii curente, cea dintai generatie a nonconformistei electrice pe care compania germana Volkswagen o comercializeaza sub numele de ID. Buzz GTX stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Noua varianta de top a gamei ID. Buzz, aceasta isi va intampina cumparatorii - odata ajunsa in showroom-uri, la vanzare, alaturi de doua motoare si o putere totala de 340 CP, livrata rotilor de pe ambele punti, daca mai trebuia cumva precizat.

Asa se face ca - cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in numai 6.5 secunde, dupa cum se mentioneaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic. Viteza maxima nu va depasi - in schimb, pragul de 160 km/h, pe cand autonomia oferita de bateria de pana la 86 kilowati-ora, cu incarcarea de la zece la 80% in 25 de minute, cu conditia alimentarii la o priza de 200 kW, nu reprezinta, la momentul actual, decat un mister de proportii si o mare necunoscuta, mai mult sau mai putin surprinzator.

Daca vine vorba - in schimb, despre reteta caracteristica departamentului vizual, ei bine, cea dintai generatie a vehiculului de inalta performanta pe care producatorul german Volkswagen il pune la dispozitia clientilor sub indicativul de ID. Buzz GTX se lauda si cu un nou spoiler fata. De la orizont nu lipsesc insa nici finisarea exterioara in doua culori contrastante ori jantele cu diametrul de pana la 21 de inch, sculptate din aliaj, acestora urmand a li se alatura - pe langa spoilerul spate redesenat subtil, si scaune sport, multifunctionale.

Seria vestilor bune continua cu instrumente de bord digitale si configurabile, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, volan in trei spite, climatizare cu reglare automata - pe multiple zone, a temperaturii, sistem de infotainment insotit de un display central cu diagonala de 13 inch. Numarul de magie se incheie, intr-un final, cu incredibilul plafon panoramic electrocromatic si farurile acompaniate - asa cum anunta comunicatul de presa disponibil, de avansata tehnologie IQ.LIGHT LED Matrix; nota de plata va depasi, in teorie, 70.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2024