Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si tractiune spate. Cat costa in Romania

Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si tractiune spate. Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si tractiune spate
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu o diagonala de zece inch.

Prezentata publicului larg la inceputul lunii lui martie - in urma cu mai bine de 12 saptamani, mult anticipata versiune moderna a legendarului Bulli a fost lansata recent, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 57.690 de euro.

O singura varianta este disponibila la momentul de fata, reteta comercializata sub indicativul ID. Buzz Pro debutand cu un motor electric de 204 CP. Acompaniat de o baterie cu capacitatea neta de 77 kWh, astfel ca autonomia maxima se va invarti in jurul unei valori de 420 de kilometri, aparent.

Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto

Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto

Daca vine vorba - in schimb, despre performante, respectiva masina necesita circa 10.2 secunde pentru a rezolva, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora. Viteza de top: aproximativ 145 de kilometri pe ora.

Aceeasi optiune pe nume Volkswagen ID. Buzz Pro va mai oferi in standard, potrivit configuratorului local, si o pereche de faruri cu LED, si un set de jante cu diametrul de 18". Plus lumini ambientale, instrumente de bord digitale, tapiterie din material textil si display central cu diagonala de zece inch.

Respectiva configuratie continua cu senzorii de parcare fata si spate, cu vopseaua metalizata si scaunele incalzite, in meniul de 57.693 de euro regasindu-se si pilotul automat, limitatorul de viteza, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare. Si asa mai departe.

Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2022