Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si tractiune spate. Cum arata in realitate

Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si tractiune spate. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si tractiune spate
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 59.120 de euro. Conform configuratorului oficial.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de-un an, inca de la inceputul lui 2022, cea dintai generatie a modelului comercializat de compania Volkswagen sub denumirea de ID. Buzz stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, respectiva creatie se remarca in special prin caroseria finisata in doua nuante contrastante si condimentata cu blocuri optice unite cu o banda iluminata, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv doua display-uri diferite: unul pentru ceasurile de bord digitale, altul pentru sistemul multimedia.

Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto

Odata ajunsi in cabina, cumparatorii autovehiculului cu pricina vor mai descoperi si o tapiterie in doua culori, un volan cu design in trei spite, pedale cu simbolurile Play / Pause, in timp ce propulsia este asigurata de un motor electric sinonim cu 204 cai, putere livrata rotilor de pe puntea spate. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in aproximativ 10.2 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la 145 km/h, potrivit fisei tehnice.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 59.100 de euro, mult anticipata versiune moderna a legendarului Bulli se bucura de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 77 kWh, astfel ca poate parcurge pana la 418 kilometri cu doar un singur plin de energie. In ceea ce priveste durata de incarcare, proprietarii monovolumului mentionat anterior vor avea de asteptat, dupa cum se precizeaza si in comunicatul pus la dispozitia presei, numai 30 de minute pentru o sesiune 5 - 80%, cu conditia utilizarii unei statii de 170 kW.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (206) Poze Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2023