Noua masina de serie de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza animatii pe asfalt

Noua masina de serie de la Audi e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza animatii pe asfalt
  • Audi prezinta oficial noul model E-Tron Sportback
  • SUV-ul germanilor vine cu pana la 408 CP electrici
  • Automobilul ofera in premiera faruri digital matrix LED
Distribuie pe Facebook

Audi prezinta cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles o noua versiune de caroserie pentru prima masina germana cu camere pe post de oglinzi.

Surprinsa complet necamuflata in urma cu mai bine de o luna, cea mai recenta propunere de la Audi in materie de modele cu propulsie electrica a debutat astazi, in avanpremiera evenimentului LA Auto Show 2019 din California, Statele Unite ale Americii.

Vorbim, evident, despre mult anticipata varianta Sportback a celebrului E-Tron, care adopta in partea din spate a caroseriei cu cinci portiere o serie de elemente specifice masinilor de tip Fastback.

In schimb, design-ul interior a ramas neschimbat, modelul anuntat de oficialii companiei germane acum cateva momente mizand pe aceeasi celebra configuratie cu trei display-uri la nivelul plansei de bord, dintre care doua "echipate" cu touchscreen.

Audi E-Tron Sportback

Audi E-Tron Sportback

Audi E-Tron Sportback

Asemanarile continua la nivel de sisteme de propulsie, acolo unde si noul Audi E-Tron Sportback ofera o configuratie de top care include doua motoare electrice, o baterie de 95 kWh si pana la 408 CP.

Datorita modului in care a fost insa remodelata caroseria, coeficientul aerodinamic a scazut pana la valoarea de 0.25 - comparativ cu automobilul original, astfel ca autonomia totala a crescut cu undeva in jurul a 10 km, pana la aproximativ 466 de kilometri.

Masina dezvelita astazi de germani va mai fi comercializata si intr-o versiune cu doar 313 CP sub capota, a carei baterie nu depaseste in capacitate 71 kWh - de unde si autonomia de numai 347 km.

Finalul acestui material ne pune fata in fata cu cea mai interesanta caracteristica a modelului Audi E-Tron Sportback: pe langa camerele pe post de oglinzi, SUV-ul cu alura de Coupe se mai poate lauda, si cu o pereche de faruri botezate digital matrix LED.

O premiera absoluta pentru industrie, blocuri optice cu pricina promit sa ilumineze drumul cu o "precizie exceptionala", dar si sa proiecteze diferite animatii, multumita unui chip cu 1 milion de micro-oglinzi.

Audi E-Tron Sportback

Audi E-Tron Sportback

Audi E-Tron Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi E-Tron Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2019