Noul Fisker Atlantic este gata de cucerirea New York-ului

Noul Fisker Atlantic este gata de cucerirea New York-ului
Cunoscuta anterior sub denumirea de Project Nina, cea mai noua 'reprezentatie' a americanilor de la Fisker va fi dezvaluita in premiera mondiala chiar zilele urmatoare, cu ocazia Salonului Auto International de la New York.
Distribuie pe Facebook

Anuntata cu o buna perioada de timp in urma si asteptata cu sufletul la gura de intreaga planeta, ultima creatie a celor de la Fisker asigura si debutul unei noi game de automobile in viata constructorului de peste Ocean. Mai exact, viitorul Atlantic, ce urmeaza a fi dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto International de la New York, va fi pozitionat sub recent-lansatul Karma, urmand a reprezenta astfel o alternativa electrica la - de exemplu, modelul BMW Seria 5.

Noul Fisker Atlantic, gata de cucerirea New York-ului

Iar prin alternativa electrica ne referim la un automobil ce beneficiaza de un tren de rulare electric, compus din motor (ori motoare) electric(e) si motor pe benzina, ce are rol de generator pentru pachetul de baterii litiu-ion. Spre deosebire de Karma, care utilizeaza un propulsor de provenienta General Motors, Fisker Atlantic se va bucura de serviciile unei motorizari BMW.

Noul Fisker Atlantic, gata de cucerirea New York-ului

Informatiile oficiale cu privire la disponibilitate sau pretul de achizitie lipsesc la acest moment, insa se pare ca viitorul Fisker Atlantic va intra in productie incepand cu toamna anului viitor. Referitor la pret, exista unele voci care sustin ca noul automobil al americanilor va costa de doua ori mai putin decat recent-lansatul Karma. Daca va fi asa sau nu, ramane de vazut.

Noul Fisker Atlantic, gata de cucerirea New York-ului

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2012