Noul model BMW i3 atrage clientii ca un magnet

Noul model BMW i3 atrage clientii ca un magnet
Reprezentantii companiei BMW au anuntat recent ca au atins un numar-record de solicitari de la clienti in vederea testarii noului model i3, care pare ca a impresionat nu mai putin de 100.000 de persoane.
Distribuie pe Facebook

Totodata, oficialii de la BMW au declarat ca o mare parte dintre clienti au depus chiar si un avans in vederea achizitionarii cat mai rapide a noului model electric i3. Momentan, compania nu a dezvaluit care va fi pretul noului model i3, insa a marturisit ca acesta va fi destul de apropiat cu cel al modelului Seria 3.

BMW i3 va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt si va fi pus in vanzare la sfarsitul anului 2013.

Aceste date i-a facut increzatori pe reprezentantii BMW, care spera ca noile modele electrice, care vor veni cu imbunatatiri imense, sa schimbe radical opinia clientilor in privinta acestor tipuri de autoturisme.

"BMW i3 este o investitie intr-un plan de viitor, iar din acest plan fac parte vehiculele cu zero emisii de CO2, care joaca un rol-cheie in aceasta poveste. Suntem increzatori ca i3 si i8 vor schimba cererea pentru vehiculele de acest tip, pentru ca vom schimba tehnologia in sectorul vehiculelor electrice”, a declarat Ian Robertson, seful departamentului de vanzari de la BMW.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2013