Noul Polestar 2 are ac de cojocul Teslei Model 3. Compania producatoare tocmai a anuntat preturile

Noul Polestar 2 are ac de cojocul Teslei Model 3. Compania producatoare tocmai a anuntat preturile
  • Editia de lansare disponibila in primele 12 luni
  • Initial va putea fi cumparat in 6 piete europene
  • 408 CP si autonomie de maxim 500 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Polestar a anuntat preturile celui mai nou model, botezat Polestar 2. Fastback-ul de dimensiuni compacte va putea fi achizitionat initial pe 6 piete europene, inclusiv Germania.

Suedezii de la Volvo au anuntat ca Polestar devine un brand de sine statator, specializat pe masinile cu zero emisii, in 2017. Pana acum, gama include doua modele: Polestar 1, un coupe hibrid, si Polestar 2, un fastback de dimensiuni compacte spre medii cu propulsie 100% electrica.

Polestar 2

Sistemul este compus din doua motoare, cate unul pe fiecare punte, care dezvolta echivalentul a 408 cai putere si 660 Nm cuplu. Pachetul de baterii, montat sub podea, are o capacitate de 78 kWh, de ajuns pentru o autonomie de maxim 500 de kilometri conform standardului WLTP.

Polestar 2

Initial, noul Polestar 2 va putea fi achizitionat pe 6 piete europene, mai exact Norvegia, Suedia, Germania, Marea Britanie, Olanda si Belgia. In primele 12 luni, clientii vor putea cumpara numai o editie de lansare care vine cu o lista lunga de dotari si un pret de 58.800 de euro in Germania.

Polestar 2

Dotarile vor fi reunite in doua pachete: Pilot Package contine toate sistemele de siguranta si asistenta de pe modelele Volvo de ultima generatie iar Plus Package inglobeaza elementele de confort, cum ar fi plafonul panoramic, sistemul de sunet Harman Kardon, incarcarea wireless a telefonului mobil sau stergatoarele, volanul si scaunele fata si spate incalzite.

Polestar 2

Toate exemplarele produse si vandute dupa primele 12 luni vor avea un pret de pornire de 40.000 de euro, sustin reprezentantii companiei.

Pana la finalul anului, Polestar intentioneaza sa deschida reprezentante in orasele mari din cele 6 piete de desfacere amintite mai sus, urmand ca pana la finalul anului 2020, numarul sa ajunga la 50 de showroom-uri la nivel global.

Polestar 2

Polestar 2

Polestar 2

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Polestar 2
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2019