Nu consuma strop de combustibil si poti face maxim 300 de km cu el. Cat costa in Romania noul BMW i3 facelift

Nu consuma strop de combustibil si poti face maxim 300 de km cu el. Cat costa in Romania noul BMW i3 facelift
  • BMW a lansat i3 facelift si i3s in Romania
  • Ambele versiuni pot fi comandate si cu range extender
  • i3 facelift poate parcurge pana la 385 de kilometri
Distribuie pe Facebook

BMW a lansat noile i3 facelift si i3s cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, iar acum cele doua modele electrice au ajuns in sfarsit si pe piata din Romania. Ambele versiuni sunt disponibile cu range extender care creste autonomia cu maxim 150 de kilometri.

Constructorul bavarez de automobile a inteles inca de la inceput ca pe viitor, motorul conventional va fi trecut in plan secund deoarece vor veni din spate masinile electrice sau hibride. Asadar, a actionat in consecinta si a infiintat rapid gama i, din care fac parte doua modele: asa zisul supercar i8 si citadina i3.

BMW i3 si i3s

Aceasta din urma a primit de curand un facelift, dar si o versiune sportiva i3s, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Daca prima aduce doua nuante noi de caroserie, un spoiler restilizat, bagheta de semnalizare cu LED si o noua tapiterie pentru habitaclu, cea de-a doua propune cateva elemente estetice care-i da o tenta sportiva.

BMW i3 si i3s

Ne referim la o caroserie mai lata, finisaje negre la nivelul acoperisului si montantilor, o extensie pentru spoiler-ul spate, jante de 20 de inch, o suspensie recalibrata si un mod de rulare Sport. Totodata, propulsorul electric al versiunii normale dezvolta 170 de cai si 250 Nm cuplu, iar cel al versiunii sport se lauda cu 184 de cai si 270 Nm cuplu.

BMW i3 si i3s

In ceea ce priveste autonomia, BMW sustine ca i3 facelift poate rula maxim 300 de kilometri, in timp ce i3s se opreste la 280 de kilometri. Primul pleaca in Romania de la 38.199 de euro, in timp ce al doilea nu costa mai putin de 41.769 de euro.

BMW i3 si i3s

Acum, tara noastra nu se poate lauda cu o infrastructura prea dezvoltata pentru masinile electrice, asa ca cele doua modele pot fi comandate si impreuna cu un range extender (motor pe benzina) care sporeste autonomia cu 150 de kilometri. O veste buna daca ai de facut un drum mai lung.

BMW i3 si i3s

Desigur, pentru aceste doua variante "imbunatatite" va trebui sa platesti mai mult. In cifre, vorbim de 42.781 euro pentru i3 cu range extender (385 km) si 46.410 pentru i3s cu autonomie extinsa (370 km).

BMW i3 si i3s

Pe langa o serie de dotari standard, modelele electrice ale bavarezilor propun si cateva pachete optionale. Printre acestea amintim Pachetul Business cu sistem de navigatie profesional sau sistem audio Harman Kardon, Pachetul Charging sau Confort Advanced. Din meniu nu lipsesc camera video de marsarier sau tehnologia Driving Assistant Plus.

BMW i3 si i3s

BMW i3 si i3s

BMW i3 si i3s

BMW i3 si i3s

BMW i3 si i3s

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW i3 si i3s
mai multe