Ofera tot ce ti-ai putea dori de la un automobil modern. Si chiar mai mult de-atat

Ofera tot ce ti-ai putea dori de la un automobil modern. Si chiar mai mult de-atat
  • Americanii de la Lucid Motors au publicat in cursul acestei dimineti primele detalii ale noului model Air
  • Respectivul automobil ofera un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si 1.000 de cai putere
  • Vanzarile vor lua startul in 2018, iar clientii vor primi inclusiv tehnologia necesara condusului autonom
Distribuie pe Facebook

Indiferent ca vorbim despre pachetul estetic ori cel tehnologic, noul Lucid Motors Air - caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, stie cum sa iasa in evidenta.

Sfarsitul anului 2016 ne aduce o industrie auto impartita in doua categorii mari si late, suprematia producatorilor traditionali fiind amenintata de companii nou infiintate, care mizeaza totul pe condusul autonom si sistemele de propulsie alternativa.

Cel mai cunoscut exemplu in acest sens il reprezinta Tesla Motors, constructorul din Silicon Valley nemaiavand nevoie de niciun fel de introducere sau prezentare comparativ cu marca despre care vom discuta in randurile urmatoare.

Lucid Motors AirLucid Motors Air

Lucid Motors Air

Asemeni companiei lui Elon Musk, Lucid Motors isi desfasoara activitatea in statul american California si propune o echipa formata din persoane cu o vasta experienta in industria auto, unele chiar venite de la alti producatori de masini.

Dar cum nu neaparat cine si mai degraba cum are de gand sa schimbe acel cineva prezentul conteaza cu adevarat, ei bine... lasam in urma detaliile despre marca infiintata acum aproximativ un deceniu si ne indreptam atentia catre planurile ei de viitor.

Ori, mai bine zis, catre primul model al respectivului constructor de automobile din California, botezat Air si echipat cu doua motoare electrice capabile sa livreze o putere maxima de 1.000 CP. Plus o autonomie totala de peste 640 km.

Nu doar fisa tehnica - care, fie acum vorba intre noi, mai include si o acceleratie de la 0 la 96 kilometri pe ora in numai 2.5 secunde, impresioneaza in cazul de fata, ci si pachetul estetic. Atat cel exterior, cat si cel interior.

Intr-adevar, vorbim inca de un concept car, insa elementele avangardiste intalnite in dotarea caroseriei sau detaliile futuriste caracteristice cabinei transforma modelul americanilor de la Lucid Motors intr-o aparitie inconfundabila.

Fireste, de vina pentru aceasta senzatie sunt si farurile cu micro-lentile, display-urile omniprezente ori parbrizul si plafonul panoramice. Lor li se alatura pe lista cu echipamente prezente la datorie tehnologia necesara condusului autonom.

Pe scurt, noul Air ofera tot ce ti-ai / ne-am putea dori de la un automobil modern. Ramane de vazut si daca producatorul din California va reusi sa se tina de cuvant si sa vina cu o versiune de serie in urmatorii doi ani.

Lucid Motors Air

Lucid Motors Air

Lucid Motors Air

Lucid Motors Air

Lucid Motors Air

Lucid Motors Air

Lucid Motors Air

Lucid Motors Air

Lucid Motors Air

Lucid Motors Air

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Lucid Motors Air
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2016