Oficial: Cea mai noua masina de la Volkswagen are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta

Oficial: Cea mai noua masina de la Volkswagen are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Volkswagen are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
  • La polul opus, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza 8.2 secunde, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic
Distribuie pe Facebook

La polul opus, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza 8.2 secunde, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu aproximativ jumatate de an, inca din prima parte a toamnei lui 2023, cel mai recent Volkswagen Tiguan din istorie isi intampina - zilele acestea, cumparatorii in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si un model Tiguan 1.5 eHybrid, respectiva aroma combinand, potrivit constructorului cu sediul in Wolfsburg, o unitate turbo in patru cilindri, de 1.498 de centimetri cubi, pe benzina, cu un propulsor electric si baterie Li-Ni-Co-Mn cu capacitate de 19.7 kWh.

Volkswagen Tiguan - Galerie foto

Volkswagen Tiguan - Galerie foto

Meniul caracteristic SUV-ului cu o putere de 204 CP continua atat cu un sistem de tractiune fata, cat si cu o cutie automata in sase rapoarte, cu dublu ambreiaj, astfel ca acceleratia de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza circa 8.2 secunde - asa cum precizam, de altfel, si anterior, principalul punct de atractie constand insa, fara doar si poate, in consumul mediu de carburant de numai 0.4 la suta, datorat unui mod de rulare EV disponibil pentru 129 de kilometri.

Acelasi Volkswagen Tiguan 1.5 eHybrid a mai pregatit - totodata, si o dotare extrem de generoasa, ce cuprinde inclusiv avansatele faruri IQ.LIGHT HD matrix. Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici jantele cu diametrul de pana la 20 de inch, sculptate din aliaj usor, camera video pentru mersul cu spatele, ceasurile de bord digitale si configurabile, scaunele actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie si masaj, display-ul central cu diagonala de 15", instalatia audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii de la Harman Kardon, tapiteria confectionata din piele perforata.

Volkswagen Tiguan - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (143) Poze Volkswagen Tiguan - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2024