Gata cu asteptarea. Volkswagen prezinta oficial noul Tiguan cu faruri HD, display de 15 inch si 272 CP

Gata cu asteptarea. Volkswagen prezinta oficial noul Tiguan cu faruri HD, display de 15 inch si 272 CP
  • Gata cu asteptarea
  • Volkswagen prezinta oficial noul Tiguan cu faruri HD, display de 15 inch si 272 CP
Distribuie pe Facebook

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, de anul viitor, respectivul produs pluseaza cu scaune actionate electric. Cu functii de incalzire, ventilatie si masaj in dotare.

Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen a publicat, in cursul zilei de miercuri, primele imagini si detalii oficiale ale noului Tiguan, cea de-a treia generatie a celebrului SUV de clasa compacta din Wolfsburg stiind, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta.

Mai lung cu aproximativ 30 de milimetri, insa identic, comparativ cu vechiul model, din punctul de vedere al inaltimii, latimii, dar si ampatamentului, meniul cu pricina promite sa isi intampine cumparatorii alaturi de o larga varietate de echipamente premium, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv faruri HD Matrix. Cu 19.200 de pixeli pe unitate, dezvaluie celebra companie auto germana.

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Cea de-a treia generatie a popularului Tiguan se mai poate lauda, precizeaza nemtii de la Volkswagen in cadrul comunicatului oficial de presa, si cu jante din aliaj cu un diametru de pana la 20 de inch. Si cu o noua suspensie adaptiva, DCC Pro.

Din peisaj nu lipsesc, presupunand ca mai era necesara o asemenea mentiune, nici instrumentele de bord digitale si configurabile ori displayul color cu o diagonala de 15 inch. Seria vestilor bune continuand, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie, plus masaj, o combinatie de comenzi fizice si tactile, multiple panouri iluminate.

Sub capota, noul Tiguan ofera un numar impresionant de motorizari, Volkswagen livrand clasicele propulsoare TDI si TSI alaturi de unitati electrificate, fie cu ajutorul tehnologiei MHEV, fie din familia PHEV. Modelul de top venind cu 272 CP.

Volkswagen Tiguan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (139) Poze Volkswagen Tiguan
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2023