Oficial: Cea mai noua masina de la Volkswagen are 272 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta. Nemtii au publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi

Oficial: Cea mai noua masina de la Volkswagen are 272 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta. Nemtii au publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Volkswagen are 272 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
  • Nemtii au publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un pachet standard extrem de bogat. Care cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, instalatie de climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii, instrumente de bord digitale si configurabile.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 13 zile, inca de la sfarsitul lunii trecute, cel mai recent membru al noii game Tiguan a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Volkswagen a anuntat, chiar la inceputul acestei saptamani, primele informatii si - totodata, detalii oficiale cu privire la nota de plata a variantei Tiguan 1.5 eHybrid, respectiva versiune de motorizare pornind, pe piata din Germania, ce este drept, de la suma de 55.725 de euro.

Volkswagen Tiguan - Galerie foto

Volkswagen Tiguan - Galerie foto

Echipata cu un sistem de propulsie plug-in hybrid care combina un propulsor turbo in patru cilindri, de 1.498 de centimetri cubi, pe benzina, cu o unitate electrica si un acumulator Li-Ni-Co-Mn cu capacitatea de 19.7 kWh, configuratia in cauza, anterior mentionata, livreaza rotilor de pe puntea fata, prin intermediul unei cutii automate in sase rapoarte, cu dublu ambreiaj, o putere de 272 CP - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic. Astfel, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in exact 7.0 secunde - dupa cum precizam, de altfel, si la momentul premierei mondiale.

Meniul caracteristic noului Volkswagen Tiguan 1.5 eHybrid continua atat cu o viteza de top de aproximativ 215 km/h, cat si cu un consum mediu de carburant de fix 0.4 la suta, care se datoreaza unui mod de rulare EV cu o autonomie de pana la 122 de kilometri - conform comunicatului oficial de presa. Daca vine vorba despre dotarile disponibile in standard, clientii vor avea la dispozitie, printre altele, si blocuri optice cu LED, Climatronic - cu reglare pe trei zone, ori ceasuri de bord digitale.

Volkswagen Tiguan - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (143) Poze Volkswagen Tiguan - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2024