OFICIAL: Cea mai noua masina lansata in Romania e acest SUV cu propulsie electrica si design SF

OFICIAL: Cea mai noua masina lansata in Romania e acest SUV cu propulsie electrica si design SF
  • Cea mai noua masina lansata in Romania e acest SUV cu propulsie electrica si design SF
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv pilot automat si jante pe 17 inch
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv pilot automat si jante pe 17 inch, conform configuratorului local.

O noua masina cu propulsie suta la suta electrica a debutat, zilele acestea, pe piata din Romania, cea mai recenta generatie a gamei Kia e-Soul fiind disponibila pentru o suma minima de 37.643 de euro. In configuratia de baza, nonconformistul SUV a pregatit un motor de doar 136 de cai putere, acompaniat de o baterie de 39.2 kWh.

Drept urmare, autonomia maxima nu va depasi 276 de kilometri, pe cand sprintul de la 0 la 0 - 100 km/h va dura aproximativ 9.9 secunde, potrivit primelor informatii si detalii date oficiale publicitatii.

In ceea ce priveste echiprea standard, cea mai ieftina versiune a noii Kia e-Soul vine si cu pilot automat, plus jante aliaj pe 17 inch. Aceeasi masina mai ofera, fara niciun fel de costuri suplimentare, si lumini de zi cu tehnologie LED, dar si sistem audio cu display de sapte inch, camera video pentru marsarier, pornire de la buton s.a.m.d.

O varianta cu motor de 204 cai putere, baterie de 64 kWh si autonomie de pana la 452 de kilometri este comercializata in schimbul unui pret care pleaca de la 42.067 de euro, potrivit configuratorului local.

Totodata, in configuratia vanduta sub indicativul 150 kW, cea mai recenta generatie a gamei Kia e-Soul se mai poate lauda si cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7.9 secunde. Lista datelor tehnice specifice respectivei masini continua cu viteza de top de 167 de kilometri pe ora, cu 10 km/h mai mare decat in cazul optiunii de 100 kW.

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Kia e-Soul
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2021