Oficial: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta

Oficial: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj usor, pe 17 inch, ceasuri de bord digitale, o tapiterie din material textil, un display tactil de 10.4", instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui mai, cel mai nou membru al actualei game oferite de Skoda sub numele de Kodiaq are - incepand de astazi, si un pret de pornire. 43.674 de euro este, mai precis, suma minima pe care clientii variantei comercializate sub denumirea de Kodiaq 1.5 TSI iV, caci despre aceasta este vorba, o vor avea de platit pe piata din Romania, versiunea mentionata si anterior combinand un motor turbo in patru cilindri, de 1.498 de centimetri cubi, pe benzina, cu o unitate electrica si un acumulator litiu-ion cu capacitatea de 19.7 kWh pentru o putere maxima de 204 CP - dezvaluie cehii.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Fisa cu specificatii tehnice continua atat cu o transmisie automata in sase rapoarte, cu dublu ambreiaj, cat si cu un sistem de tractiune fata, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 8.4 secunde. La polul opus, viteza de top nu depaseste pragul de 210 km/h, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 0.4 litri la 100 de kilometri - datorata unei autonomii EV de pana la 114 km.

Acelasi Kodiaq 1.5 TSI iV se mai poate lauda, mai mult ori mai putin surprinzator, si cu o echipare standard extrem de bogata, compusa din blocuri optice acompaniate de tehnologia LED, jante cu diametrul de 17 inch, realizate din aliaj usor, senzori de parcare sau instrumente de bord digitale. De la orizont nu lipsesc insa nici scaunele incalzite, tapiteria confectionata din material textil, un ecran tactil cu diagonala de 10.4", climatizarea cu reglarea pe trei zone a temperaturii, volanul multifunctional - insotit de trei spite, o statie pentru incarcare wireless a telefonului mobil, airbag-ul central, franarea autonoma de urgenta, cu detectarea pietonilor si ciclistilor, cruise control-ul adaptiv.

Skoda Kodiaq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Skoda Kodiaq
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2024