Oficial: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 272 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta

Oficial: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 272 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 272 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv blocuri optice fata si spate cu LED, in cazul in care mai era cumva nevoie de o astfel de precizare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 33 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii septembrie, cel mai recent Tiguan din istorie se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii, printre multiplele optiuni puse de nemtii de la Volkswagen la dispozitia cumparatorilor regasindu-se, mai nou, si o varianta 1.5 eHybrid.

Echipata cu un sistem de propulsie care combina o unitate turbo cu patru cilindri in linie - de 1.498 de centimetri cubi si undeva in jurul a 177 CP, pe benzina, dupa cate se mentioneaza si in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic, cu un motor electric de 115 CP, plus o baterie litiu-ion cu capacitate de 19.7 kWh pentru un maxim de 272 de cai, respectiva reteta se traduce si printr-un 0 - 100 km/h in fix 7.0 secunde.

Volkswagen Tiguan - Galerie foto

Volkswagen Tiguan - Galerie foto

Lansat, de curand, si pe piata din Romania, la preturi ce pornesc de la 50.600 de euro, acelasi Volkswagen Tiguan 1.5 eHybrid se va mai putea mandri, printre altele, si cu o viteza de top de 215 kilometri pe ora - principalul punct de atractie constand insa in consumul mediu de carburant de numai 0.4%, datorat unei autonomii EV de pana la 122 km.

Daca vine vorba - in schimb, despre dotarea de serie, printre echipamentele oferite in standard, fara costuri suplimentare, de modelul cu pricina au reusit sa-si faca loc atat farurile si stopurile cu LED, cat si jantele cu diametrul de 18 inch, confectionate din aliaj usor, senzorii de parcare fata si spate, scaunele cu suport lombar electric, incalzire, masaj, ceasurile de bord digitale, tapiteria realizata din material textil.

Acelasi pachet disponibil in schimbul sumei minime de 50.600 de euro continua cu display-ul tactil cu diagonala de 12.9", bancheta rabatabila asimetric, volanul cu trei spite, plus padele pentru schimbarea treptelor de viteza, climatizarea automata, cu reglare pe trei zone a temperaturii, airbag-ul central, iluminarea ambientala, cruise control adaptiv.

Totodata, de la orizont nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, nici franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare sau suspensia adaptiva DCC Pro, pe cand lista optionalelor cuprinde - pe langa avansatele blocuri optice frontale IQ. LIGHT - HD-Matrix, blocuri optice posterioare 3D LED, sistem de navigatie Discover Pro, instalatie audio de la Harman Kardon, afisaj pe parbriz.

Volkswagen Tiguan - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (143) Poze Volkswagen Tiguan - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2024