Oficial: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 489 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.8 - 1.1 la suta

Oficial: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania are 489 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.8 - 1.1 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania...
  • ... are 489 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.8 - 1.1 la suta
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.3 secunde, anunta compania producatoare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui septembrie, primul BMW 550e xDrive din istorie are - incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 78.481 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii respectivului model o vor avea de achitat in Romania, reteta in cauza debutand cu un propulsor turbo cu sase cilindri in linie, de 3.0 litri si undeva in jurul a 313 CP - pe benzina.

Unitatii mentionate anterior i se alatura - asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, atat un motor electric cu o putere de 197 CP, cat si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 18.7 kWh, astfel ca simpla apasare a pedalei de acceleratie va trezi la viata un monstru cu 489 CP. De unde si sprintul de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic plusand - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Meniul caracteristic continua noului 550e xDrive cu un consum mediu de carburant de numai 0.8 - 1.1%, cu secretul respectivei performante constand - in cazul in care mai era cumva necesara o asemenea adaugare, in autonomia EV de pana la 90 km. Daca vine vorba despre dotarea standard, ei bine, noua masina se poate lauda, pe piata din Romania, atat cu faruri adaptive - cu tehnologie LED, cat si cu jante de 19 inch, din aliaj usor, ori tractiune integrala.

Fara costuri suplimentare sunt oferite si camera video pentru mersul in marsarier, tapiteria din piele vegana, transmisia automata cu opt rapoarte, plus padele pentru schimbarea treptelor de viteza, sistemul de navigatie cu display tactil in echipare, o instalatia de climatizare cu reglarea automata - pe doua zone, a temperaturii, statia pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile. Dar si scaunele sport, cu functie de incalzire, si instrumentele de bord digitale si - prin urmare, configurabile.

BMW 530e

BMW 530e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze BMW 530e
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2023