OFICIAL: Skoda dezvaluie modelul de oras Citigo

OFICIAL: Skoda dezvaluie modelul de oras Citigo
La doar cateva saptamani de la prezentarea oficiala a noului Volkswagen Up!, cehii de la Skoda au dezvaluit propria versiune a modelului german de oras. Botezat Citigo, autoturismul de mici dimensiuni va debuta mai intai in tara sa natala, urmand ca din 2012 sa soseaca si pe alte piete auto ale Batranului Continent.
Distribuie pe Facebook

Principalele diferente intre cele doua automobile ale Grupului Volkswagen se rezuma la designul exterior, noua Skoda Citigo bucurandu-se de o parte frontala complet revizuita. De asemenea, o serie de modificari se regasesc si la partea din spate, stopurile si spoilerul fiind usor redesenate.

OFICIAL: Skoda dezvaluie modelul de oras Citigo

Iar asta nu e tot. Asa cum se poate observa si in numeroasele imagini disponibile, si geamurile laterale au capatat o cu totul alta forma. Totusi, marea noutate de-abia acum soseste: spre deosebire de recent-lansatul Volkswagen Up!, modelul de oras al constructorului ceh va fi disponibil atat intr-o versiune cu trei usi, cat si intr-o varianta cu cinci.

OFICIAL: Skoda dezvaluie modelul de oras Citigo

Din punct de vedere al dimensiunilor, noua Skoda Citigo masoara 3.563 milimetri in lungime, 1.641 milimetri in latime si 1.478 milimetri in inaltime. Cu un ampatament de aproximativ 2.4 metri, micul model al constructorului ceh promite sa gazduiasca pana la patru pasageri si ale lor bagaje de maxim 251 litri. Totusi, atunci cand scaunele spate sunt rabatate, volumul portbagajului urca pana la 951 litri.

OFICIAL: Skoda dezvaluie modelul de oras Citigo

In ceea ce priveste gama de motorizari, noua Skoda Citigo va fi disponibila cu un singur motor pe benzina, ce se bucura de numai trei cilindri, cu o capacitate de un litru. Mai exact, viitorii clienti au la dispozitie atat o versiune de 60, cat si o varianta de 75 cai putere, ambele optiuni venind cu un cuplu de 95 Nm si o transmisie manuala in cinci trepte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Citigo
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2011