Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa in Romania

Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa in Romania
  • Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite - in plus, si farurile cu matrice de LED-uri. Si scaunele actionate electric - cu functie de incalzire.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 13 saptamani si jumatate, inca de la inceputul lunii noiembrie, primul Opel Grandland GSe din istorie are, de astazi, si un pret de vanzare. 54.500 de euro este, mai precis, suma minima pe care clientii respectivului produs o vor avea de achitat in Romania, acestia primind la schimb si un sistem de propulsie plug-in hybrid. Compus dintr-o unitate turbo de 1.6 litri, pe benzina, si doua motoare electrice, alimentate de o baterie de 14.6 kWh, ansamblul respectiv promite sa livreze ambelor punti, exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, o putere maxima de 300 CP.

Opel Grandland GSe - Galerie foto

Opel Grandland GSe - Galerie foto

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de numai 6.1 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, mai mult sau mai putin surprinzator, pana la o viteza de top de aproximativ 235 de kilometri pe ora. Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv un consum mediu de carburant de doar 1.2 litri la 100 de kilometri, in timp ce autonomia caracteristica modului de rulare EV se invarte in jurul unei valori de 63 de kilometri, conform primelor detalii si informatii publicate de compania detinuta, in prezent, de Grupul Stellantis.

Cel mai impresionant Grandland disponibil la momentul actual se mai poate lauda, oarecum inutil de precizat, si cu o echipare standard extrem de generoasa, in prim planul retetei mentionate anterior regasindu-se celebrele faruri cu matrice de LED-uri Intelli-Lux LED Pixel Light. Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch ori tapiteria din Alcantara. Fara costuri suplimentare sunt insa oferite, totodata, si instrumentele de bord digitale, scaunele actionate electric, cu functie de incalzire, display-ul central cu diagonala de zece inch, climatizarea cu reglare automata a temperaturii, cu control pe doua zone.

Opel Grandland GSe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Opel Grandland GSe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2023