Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard. Galerie foto completa

Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard. Galerie foto completa
  • Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale.
  • Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 54.500 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 14 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui noiembrie, primul Grandland GSe din istorie a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente - sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Opel a prezentat recent - la inceputul acestui an - zeci de imagini noi ale respectivului SUV cu lungimea de 4.477 de milimetri, care combina o unitate turbo de 1.6 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie de circa 14.6 kWh pentru o putere maxima de 300 CP, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Opel Grandland GSe - Galerie foto

Comercializata si pe piata auto din Romania - in schimbul unei sume minime de circa 54.500 de euro, reteta caracteristica variantei mentionate si anterior cuprinde inclusiv o cutie automata, cu un numar de opt rapoarte in echipare, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 6.1 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca - aparent, pana la o viteza de top de 235 de kilometri pe ora.

Acelasi Grandland GSe se mai poate lauda - dupa cate se pare - si cu un consum de benzina de doar 1.2 litri la 100 de kilometri, pe cand autonomia electrica se invarte in jurul valorii de 63 de kilometri. Seria vestilor bune continua cu o dotare standard extrem de generoasa, care cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva - nici jantele din aliaj cu un diametru de 19 inch, scaunele actionate electric, cu functie de incalzire, tapiteria realizata din Alcantara, ceasurile de bord digitale ori display-ul central cu o diagonala de zece inch.

Opel Grandland GSe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Opel Grandland GSe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2023