OPEL a publicat acum TOATE DETALIILE. Noua masina a nemtilor are 300 de CAI si 4x4 in standard!

OPEL a publicat acum TOATE DETALIILE. Noua masina a nemtilor are 300 de CAI si 4x4 in standard!
  • Opel prezinta oficial noul Grandland X Hybrid4
  • Modelul nemtilor ofera un sistem plug-in hybrid cu 300 CP
  • Sistemul de tractiune integrala este standard
Distribuie pe Facebook

Prima versiune plug-in hybrid a modelului Grandland X combina doua motoare electrice si un benzinar turbo cu capacitatea de 1.6 litri.

Opel profita de inceputul acestei saptamani pentru a marca debutul unei noi variante de top in gama Grandland X, a carei livrare va debuta in prima parte a anului 2020, potrivit informatiilor publicate in urma cu doar cateva momente.

Comercializata sub indicativul Hybrid4, versiunea in cauza combina doua motoare electrice si un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri, care ii permite masinii sa se laude cu 300 CP si tractiune integrala la nevoie, mai spun nemtii.

Atat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, cat si valoarea din dreptul vitezei maxime raman - din pacate - un mare mister, comunicatul de presa concentrandu-se in schimb pe eficienta automobilului cu pricina.

In noua varianta de top Grandland X Hybrid4, masina nemtilor de la Opel reuseste sa parcurga clasica distanta de 100 de kilometri cu doar 2.2 litri de benzina, iar modul complet electric ofera o autonomie de pana la 50 km in ciclul WLTP.

Dupa cum precizam si anterior, livrarile crossover-ului cu propulsie plug-in hybrid vor debuta in prima parte a anului viitor, insa preturile de vanzare reprezinta o necunoscuta in clipa de fata, asemeni dotarilor specifice echiparii standard.

Opel Grandland X Hybrid4

Opel Grandland X Hybrid4

Opel Grandland X Hybrid4

Opel Grandland X Hybrid4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Opel Grandland X Hybrid4
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2019