OZN, frate! Cea mai noua masina de la Kia arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Kia arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Kia arata ca o farfurie zburatoare!
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pana la sfarsitul anului 2023, respectiva creatie isi va intampina clientii alaturi de un sistem de propulsie suta la suta electric. Cu doar unul ori chiar doua motoare.

Se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei cu cinci portiere in echipare - acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o lungime de peste cinci metri si un ampatament de aproximativ 3.100 de milimetri, insa nici blocurile optice cu design unic sau jantele cu un diametru de pana la 21 de inch, realizate din aliaj usor, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic. Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu aripi sculptate atent si un plafon panoramic imens, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv un display color urias - impartit in doua zone diferite de lucru.

Asamblata pe aceeasi platforma precum EV6 si Hyundai Ioniq 5, prima generatie a SUV-ului EV9 se mai poate lauda - cel putin in cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, cu instalatie audio de inalta fidelitate, scaune rotative, plus tapiterie confectionata din materiale reciclate. Daca vine vorba - in schimb, despre optiunile caracteristice gamei de motorizari, cumparatorii vor fi intampinati fie de numai una singura, fie de doua unitati electrice, solutia in cauza traducandu-se printr-un total de pana la 385 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2023