OZN, frate! Cea mai noua masina de la Kia arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Kia arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Kia arata ca o farfurie zburatoare!
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie cu doar unul ori chiar doua motoare electrice in dotare livreaza persoanei de la volan o putere de pana la 385 de cai. Plus 600 de Newton-Metri.

Dezvelit cu mare fast si tam-tam inca din ultima parte a lunii lui martie, acum mai bine de zece saptamani si jumatate, primul EV9 din istoria sud-coreenilor de la Kia stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor zile, inainte ca si anul 2023 sa dispara din calendare, respectivul model se remarca in special prin dimensiunile generoase ale caroseriei - acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un ampatament de peste trei metri, insa nici designul SF de la nivelul partii frontale ori jantele din aliaj condimentate cu un diametru de pana la 21 de inch nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am exagera cu nimic.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu un set de camere video - pe post de oglinzi retrovizoare, si o pereche de blocuri optice posterioare unice, in timp ce meniul de la interior debuteaza cu un display color masiv, impartit in doua zone diferite de lucru, intre ceasurile de bord digitale si sistemul multimedia. Odata ajunsi in cabina, viitorii cumparatori vor mai descoperi, dupa cate se precizeaza in comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate, si o tapiterie din piele vegana, un volan cu patru spite, scaune multifunctionale si difuzoare semnate de Meridian, SUVul cu pricina plusand cu un total de pana la 385 CP & 600 Nm, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de aproximativ sase secunde, subliniaza asiaticii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2023