Noua Kia EV9 a debutat oficial. Cel mai mare SUV cu propulsie electrica al sud-coreenilor arata ca o naveta spatiala

Noua Kia EV9 a debutat oficial. Cel mai mare SUV cu propulsie electrica al sud-coreenilor arata ca o naveta spatiala
  • Noua Kia EV9 a debutat oficial
  • Cel mai mare SUV cu propulsie electrica al sud-coreenilor arata ca o naveta spatiala
Distribuie pe Facebook

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul lunilor urmatoare, respectiva masina vine cu doua display-uri supradimensionate. Plus trei randuri de scaune.

Surprinsa chiar la finalul saptamanii trecute, cu doar cinci zile in urma, complet necamuflata, in teste, mult anticipata versiune de serie a impresionantului concept prezentat de Kia publicului larg, cu ocazia editiei de acum doi ani a celebrului Salon Auto International de la Los Angeles, sub numele de K9 a renuntat - intr-un final, la toate secretele sale de ordin stilistic. Asamblat pe aceeasi platforma E-GMP precum Hyundai Ioniq 5, modelul anterior mentionat se remarca numaidecat prin design-ul extrem de spectaculos al caroseriei - acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv blocuri optice unice, detaliilor in cauza alaturandu-li-se jante de dimensiuni generoase si aripi sculptate atent.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, cumparatorii vor descoperi, mai mult sau mai putin surprinzator, si un total de sase ori sapte scaune, cu locurile de pe randul doi rotindu-se la 180 de grade pentru o experienta completa. Din peisaj nu lipsesc - oarecum inutil de adaugat, nici display-urile color, de 12.3 inch fiecare, unul pentru ceasurile de bord digitale, altul destinat sistemului multimedia de ultima generatie, multiple priviri urmand sa atraga si comenzile tactile integrate in centrul plansei de bord; informatiile privind gama de motorizari reprezinta, la momentul de fata, doar o mare necunoscuta / un mister urias, cu precizarea ca viitorii clienti ar trebui sa fie intampinati de nenumarate versiuni / variante de putere, cu valorile maxime livrate fie numai puntii spate, fie tuturor celor patru roti.

Kia EV9

Kia EV9

Kia EV9

Kia EV9

Kia EV9

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Kia EV9
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2023