OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Lexus RZ - Galerie foto

Lexus RZ - Galerie foto

Lexus RZ - Galerie foto

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an - inca din ultima parte a primaverii trecute, primul automobil cu propulsie electrica din istoria Lexus are, incepand de azi, si un pret de vanzare. 59.950 de dolari este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii noului RZ o vor avea de achitat peste Ocean, pe piata din SUA, acolo unde clientii nu au la dispozitie, mai mult ori mai putin surprinzator, decat o singura varianta de motorizare. Comercializata sub indicativul 450e, alaturi de un numar de doua motoare - cate unul pentru fiecare punte in parte, respectiva versiune vine cu 313 CP pe ambele punti.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de aproximativ 5.0 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o autonomie maxima de doar 354 de kilometri. Reteta caracteristica luxosului autoturism condimentat cu o baterie de 71.4 kWh se incheie, intr-un final, cu doua niveluri de echipare diferite - denumite Premium si Luxury, inclusiv meniul de baza cuprinzand o pereche faruri cu LED, un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, scaune ventilate, volan cu incalzire, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Lexus RZ - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Lexus RZ - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2023