OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare! Poze reale

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare! Poze reale
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare!
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de doua motoare electrice. Care lucreaza impreuna pentru a livra un total de 313 CP.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an - inca din ultima parte a primaverii lui 2022, primul RZ 450e din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Proiectat pentru a concura impotriva unor rivali precum Mercedes EQC, respectivul SUV se remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin design-ul SF al caroseriei, cat si prin jantele din aliaj cu un diametru de pana la 20 de inch.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale culmineaza, mai mult ori mai putin surprinzator, cu forma nonconformista a volanului, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si instrumentele de bord digitale sau ecranul central de dimensiuni generoase. Odata ajunsi la interior, pasagerii vor putea experimenta si o tapiteria realizata din materiale sustenabile - lista atractii principale cuprinzand scaune fata ventilate si bancheta spate cu functie de incalzire.

Lansat pentru a concura impotriva unor adversari ca Mercedes EQC, primul Lexus RZ 450e din istorie se bucura de prezenta si serviciile unui sistem de propulsie compus din doua motoare electrice - solutia in cauza traducandu-se printr-un total de 313 CP. Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 5.2 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2022