OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, insa aceasta ar trebui sa cuprinda inclusiv faruri cu LED, plus instalatie automata de climatizare.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ un an si jumatate - inca din vara lui 2020, primul Nissan Ariya din istorie a revenit recent, chiar zilele acestea, in lumina reflectoarelor. Explicatia: oficialii companiei producatoare au dezvaluit, intr-un final, nota de plata: de la 45.950 de dolari - daca vine vorba cumva despre SUA.

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Disponibila deja spre rezervare, in schimbul unei sume rambursabile de numai 500 de dolari, respectiva masina a pregatit patru configuratii diferite - trei cu sistem de tractiune fata: Venture+ FWD, Evolve+ FWD, Premiere FWD; si doar una singura cu puterea maxima livrata ambelor punti - comercializata sub indicativul Platinum+ e-4ORCE AWD, dupa cate se pare.

Meniul tehnic continua - in cazul versiunilor 4x2, cu un motor electric de 238 de cai si 299 de Newton-Metri, varianta 4x4 bucurandu-se, in schimb, de doua motoare si un total de 389 de cai - plus 599 de Newton-Metri. Pentru moment, divizia din SUA a marcii Nissan nu a oferit niciun fel de informatie sau detaliu despre performante.

Autonomia maxima a masinii cunoscute sub numele de Ariya nu mai reprezinta niciun mister - ce este drept, oficialii companiei producatoare anuntand ca aceasta variaza intre 426 de kilometri pentru configuratia de top Platinum+ e-4ORCE AWD si 482 de kilometri pentru optiunea entry-level Venture+ FWD, cu clientii avand la dispozitie o singura baterie - de 87 kWh.

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Nissan Ariya
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2021