OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare!
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor descoperi un sistem de propulsie cu doua motoare si, aparent, pana la 394 de cai putere.

Anuntat in urma cu aproape noua luni, inca de la jumatatea verii trecute, primul SUV cu propulsie electrica de la Nissan stie - cu siguranta - cum sa impresioneze. Privita de la exterior, versiunea de serie a conceptului Ariya se remarca in special prin blocurile optice frontale atipice, insotite in partea posterioara a caroseriei cu cinci portiere si alura de coupe de o pereche de stopuri unite cu o banda iluminata LED.

Lista atractiilor principale culmineaza cu butoanele tactile de la interior, integrate de noua masina in ornamentele omniprezente din lemn.

Nissan Ariya

Primul SUV cu propulsie electrica de la Nissan se mai poate lauda, din punct de vedere estetic, si cu jante supradimensionate, de pana la 20 de inch, dar si cu un eleron proeminent destiant hayonului. O pereche de display-uri color - insarcinate cu afisarea tuturor informatiilor si detaliilor vitale - completeaza oferta versiunii de serie a conceptului Ariya, prezentata recent in timpul testelor de oficialii companiei producatoare.

In ceea ce priveste meniul de ordin tehnic, noua masina a pregatit configuratii cu unul sau doua motoare, plus baterii de pana la 90 kWh.

Un numar mare de optiuni este valabil si in cazul valorilor maxime, primul SUV cu propulsie electrica de la Nissan propunand pana la 394 de cai putere si 600 de Newton-Metri. Mai mult decat suficient pentru ca versiunea de serie a conceptului Ariya sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 5.1 secunde si - de asemenea - pana la o viteza de top de circa 200 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2021