OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate: Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • Din viitor vine, de altfel, si sistemul de propulsie cu pile de hidrogen
Distribuie pe Facebook

Din viitor vine, de altfel, si sistemul de propulsie cu pile de hidrogen.

Inceputul lunii noiembrie marcheaza debutul primelor fotografii si informatii cu privire la urmatoarea generatie a masinii comercializare sub denumirea de Toyota Mirai. Scoasa deja in teste de presa de pe continentul asiatic, berlina cu sistem de propulsie cu pile de hidrogen ofera un motor electric cu puterea maxima de 180 CP, in timp ce valoarea din dreptul cuplului se ridica, aparent, la 300 Nm.

Toyota Mirai FCV0

Toyota Mirai FCV0

Livarea numerelor mentionate anterior, in randurile de mai sus, se face exclusiv catre rotile de pe puntea spate, fisa cu specificatii tehnice prezenta in cazul de fata continuand cu o viteza de top limitata la 175 km/h si incheindu-se, in cele din urma, cu autonomia totala care urca acum pana la 850 de kilometri, potrivit surselor.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista ingredientelor caracteristice retetei vizuale, noua Toyota Mirai se remarca numaidecat prin alura tipica unui fastback cu patru portiere. Aceeasi masina asiatica va iesi in evidenta inclusiv printr-o grila frontala de dimensiuni generoase, jante din aliaj cu design turbionar si, nu un ultimul rand, blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata din, aparent, LED-uri.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta capabil sa gazduiasca pana la cinci persoane, pe care le va intampina in compania unor instrumente de bord digitale, a unui display central cu diagonala de 12.3 inch, dar si tapiterie din piele, accente de culoarea bronzului sau trapa panoramica cu actionare electrica, printre altele.

Toyota Mirai FCV0

Toyota Mirai FCV0

Toyota Mirai FCV0

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Toyota Mirai FCV0
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2020