OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! Poze reale

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! Poze reale
  • OZN, frate!.
  • Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa clientii vor avea la dispozitie atat o versiune cu 204 cai si un sistem de tractiune fata, cat si o varianta cu 217 cai pe ambele punti.

Prezentata publicului larg in urma cu numai cateva zile, la inceputul celei de-a doua jumatati a toamnei anului 2021, prima electrica din istoria companiei Toyota stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Construita pe noua arhitectura e-TNGA, masina comercializata de producatorul nipon sub denumirea bZ4X se remarca in special prin design-ul SF al caroseriei in cinci portiere, insa nici dotarile de la nivelul cabinei nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X

Lista atractiilor de ordin stilistic cuprinde inclusiv blocuri optice unite cu o banda cromata la nivelul partii frontale si una de LED-uri la nivelul partii posterioare, seria vestilor bune continuand cu numeroasele elemente laterale proeminente, ceasuri de bord digitale, un display urias pentru sistemul de infotainment s.a.m.d.

Sub capota, dupa cum mentionam si anterior, prima electrica din istoria companiei Toyota a pregatit, in varianta de baza, un motor cu 204 cai pe rotile fata. O baterie cu capacitatea de 71.4 kWh promite sa completeze fisa cu specificatii tehnice, astfel ca autonomia masinii comercializate de producatorul nipon sub denumirea bZ4X va urca pana la pragul de 402 kilometri, potrivit primelor detalii si informatii oficiale oferite publicului larg; daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

O varianta cu doua motoare si 217 cai pe ambele punti, alimentata de o baterie de 72.8 kWh, va completa lista cu optiuni pusa la dispozitia clientilor, cu performantele acesteia urmand a fi insa anuntate ulterior, asemeni pretului de pornire si dotarilor ce vor forma echiparile standard si optionala, conform unui comunicat de presa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Toyota bZ4X
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2021