Parca e de pe alta planeta. Toata lumea a inceput sa filmeze cand a vazut cat de SF arata

Parca e de pe alta planeta. Toata lumea a inceput sa filmeze cand a vazut cat de SF arata
  • Tesla continua testele desfasurate in compania noului Semi
  • Primele exemplare de serie sunt asteptate pe strazi in 2020
  • Versiunea de top promite o autonomie de 965 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Aparitie rara pe strazile Californiei. Participantii la trafic au scos imediat telefoanele mobile si au inceput sa filmeze neobisnuitul vehicul.

Sesiunea de teste desfasurata in compania noului Semi, primul cap tractor din istoria marcii Tesla, continua. Ba chiar mai mult decat atat, viitorul vehicul comercial cu patru motoare electrice a fost surprins de curand in actiune, pe strazile Californiei.

Totodata, producatorul auto din Silicon Valley a dezvaluit o autonomie mai mare decat cea anuntata anterior. Astfel, o singura incarcare a bateriei va genera energia necesara parcurgerii a 965 de kilometri, fata de 800 km, vechea valoare inaintata de Elon Musk.

Daca totul decurge conform planurilor initiale, primul cap tractor din istoria companiei Tesla va intra in productia de serie chiar anul viitor. Noul Semi, vehiculul comercial cu patru motoare electrice, este asteptat pe strazile din lumea intreaga incepand cu 2020.

Asa cum precizam si anterior, producatorul auto din Silicon Valley are de gand sa ofere doua versiuni diferite de performanta. Varianta de top ar putea costa undeva in jurul a 180.000 de dolari si, dupa cum am scris inclusiv mai sus, va avea o autonomie de 965 km.

Primul cap tractor din istoria marcii Tesla, noul Semi promite sa se diferentieze de celelalte vehicule comerciale - cu sau fara patru motoare electrice, si prin pachetul tehnologic oferit. Automatic Emergency Braking, Automatic Lane Keeping sau Lane Departure Warning sunt doar cateva dintre sistemele de siguranta pe care clientii le vor putea bifa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2018