Parcurge peste 400 de kilometri fara un singur strop de benzina sau motorina. Cand se lanseaza noul Opel Ampera-e

Parcurge peste 400 de kilometri fara un singur strop de benzina sau motorina. Cand se lanseaza noul Opel Ampera-e
Opel prezinta in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Paris noul Ampera-e, un model cu propulsie electrica si autonomie de peste 400 de kilometri.
Distribuie pe Facebook

Opel a pregatit numeroase noutati pentru vizitatorii evenimentului Mondial de l'Automobile 2016, desfasurat la Paris in perioada 1 - 16 octombrie, titlul de cea mai interesanta si, totodata, importanta premiera revenindu-i, fara dar si poate, modelului Ampera-e.

Reprezentand in esenta versiunea germana a americanului Chevrolet Bolt, surpriza in cauza este pusa in miscare de un sistem de propulsie complet electrica, care consta intr-un motor de 204 cai putere si o baterie LG montata sub podea.

Conform primelor informatii oficiale publicate de cei de la Opel, noul Ampera-e are astfel nevoie de numai 3.2 secunde pentru a sprinta de la 0 la 50 km/h, in timp ce accelerarea de la 80 la 120 kilometri pe ora, deosebit de importanta la depasire, se face in doar 4.5 secunde.

Opel Ampera-e - Noi PozeOpel Ampera-e - Noi Poze

Tot pentru amatorii de cifre si numere precizam ca versiunea germana a americanului Chevrolet Bolt anunta inclusiv o viteza maxima limitata la 150 km/h, respectiv o autonomie totala record pentru acest segment, de peste 400 de kilometri.

Din pacate pentru cei care asteptau cu nerabdare sa-l afle, pretul de vanzare al noului Ampera-e ramane in continuare un mare mister, oficialii Opel preferand sa ne reaminteasca de echipamentele si tehnologiile pe care modelul lor cu propulsie electrica le gazduieste la bord.

Asadar, versiunea germana a americanului Chevrolet Bolt va pune la dispozitia celor cinci pasageri pe care ii poate primi interiorul sau un sistem de infotainment de ultima generatie, dar si internet wireless pentru cel mult sapte dispozitive.

Spre bucuria persoanelor care nu pot renunta la telefonul inteligent din dotare, acelasi Opel Ampera-e se mai lauda si cu compatibilitate Apple CarPlay si Android Auto, asigurandu-le astfel acestora acces complet la muzica preferata sau posibilitatea de a viziona filme pe ecranul masinii.

Opel Ampera-e - Noi Poze

Opel Ampera-e - Noi Poze

Opel Ampera-e - Noi Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Opel Ampera-e - Noi Poze
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2016