Nicio veste despre viitorul Insignia. Opel are alte planuri pentru Salonul Auto de la Paris

Nicio veste despre viitorul Insignia. Opel are alte planuri pentru Salonul Auto de la Paris
  • Opel nu va aduce la Paris noul Insignia
  • Compania germana va miza pe electrica Ampera-e
  • Vizitatorii vor avea parte si de alte surprize
Distribuie pe Facebook

In ciuda zvonurilor care au cuprins internetul, noul Insignia nu va fi prezent la standul Opel din cadrul Salonului Auto de la Paris.

Producatorul german va miza in schimb pe modelul 100% electric Ampera-e, a carei baterie montata sub podea asigura o autonomie totala - cu o singura incarcare - de peste 400 de kilometri.

Din punctul de vedere al performantelor, motorul de aproximativ 204 cai putere prezent la datorie propune atat un sprint de la 0 la 50 km/h in numai 3.2 secunde, cat si o viteza maxima limitata la 150 de kilometri pe ora.

O alta premiera mondiala pregatita de Opel pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Paris, eveniment ce se desfasoara in perioada 1 - 16 octombrie, consta in versiunea Cascada Supreme.

Livrata la pachet alaturi de aceleasi motorizari turbo precum modelul standard, varianta in cauza propune trei nuante diferite la nivel de exterior, plus jante pe 20 inch, insertii de piele fina si cusaturi contrastante.

Tot la standul propducatorului german, vizitatorii vor mai putea admira si noul Karl Rocks, un mini-crossover care atrage atentia in special prin garda la sol inaltata cu aproximativ 18 milimetri.

Nu vor trece insa neobservate nici plasticele cu finisare mata de la nivelul caroseriei sau jantele din aliaj cu design in cinci spite duble, vestile bune continuand cu capacitatea de incarcare a portbagajului de pana la 1.013 litri.

Cum urmatoarea generatie a modelului Insignia va lipsi cu desarsire din Paris, Opel le va propune familistilor o noua reiteratie a monovolumului Zafira, echipata cu un design mai atragator ca oricand.

Comercializata in Romania la un minimum de 20.600 de euro, masina in cauza propune o gama variata de motorizari, plus numeroase tehnologii de ultima ora, precum blocuri optice frontale inzestrate cu matrice de LED-uri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2016