Pe-afara Mustang, pe dedesubt Tesla. Aviar R67 face suta in 2.2 secunde si are autonomie de 507 km

  • Sistem de propulsie de Model S P100D
  • 840 de cai putere
  • Autonomie de 507 kilometri
Distribuie pe Facebook

O companie ruseasca dezvolta o masina electrica denumita Aviar R67. De afara arata ca un Ford Mustang de generatie mai veche iar sistemul de propulsie este de Tesla Model S P100D.

Daca in urma cu cativa ani masinile electrice nu erau tocmai atragatoare, cu timpul marii constructori de automobile au invatat sa impacheteze sistemul de propulsie cu zero emisii intr-un pachet mult mai imbietor.

Aviar R67

Rusii de la Aviar Motors, spre exemplu, promit o masina 100% electrica cu aspect de Ford Mustang. Proiectul a fost denumit Aviar R67 si se afla momentan in dezvoltare.

Aviar R67

Caroseria este fabricata din materiale compozite, pentru a fi cat mai usoara, si pe langa design-ul clasic avem si cateva elemente moderne cum ar fi luminile de zi circulare, cu LED, sau jantele. Ca sa nu mai vorbim de grila frontala, splitter-ul fata sau pragurile care sunt confectionate din fibra de carbon.

Aviar R67

Sistemul de propulsie este imprumutat de la Tesla Model S P100D, ceea ce inseamna ca este compus din doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 100 kWh.

Aviar R67

Rusii sustin ca masina este capabila de 840 CP, 0-100 km/h in doar 2.2 secunde si o viteza de top de 250 km/h. Autonomia declarata este de pana la 507 kilometri, cu o singura incarcare. Vestea buna este ca poate fi incarcarat de la statiile cu incarcare rapida Tesla.

Aviar R67

Si inauntru exista cateva elemente care fac trimitere la sedanul electric american, inclusiv display-ul central de tip tableta.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, Aviar R67 este inca in dezvoltare iar compania producatoare nu a precizat cand va fi gata primul exemplar si nici cat costa.

Aviar R67

Aviar R67

Aviar R67

Aviar R67

Aviar R67

Aviar R67

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Aviar R67
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 August 2020