Peugeot vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8 si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului 308

Peugeot vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8 si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului 308
  • Peugeot vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8
  • Lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului 308
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor electric dezvolta o putere maxima de circa 156 de cai. Conform primelor informatii date publicitatii.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de-un an, la inceputul primaverii lui 2021, noul Peugeot 308 se vinde, zilele acestea, in numeroase savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse, in prezent, de celebrul producator auto cu sediul in Hexagon la dispozitia clientilor sai isi va face loc, extrem de curand, si o varianta cu propulsie suta la suta electrica, modelul disponibil sub denumirea de E-308 oferind un motor de 156 CP.

Peugeot E-308

Anuntata recent, acum cateva momente, respectiva masina a companiei franceze a mai pregatit, se precizeaza intr-un comunicat de presa, si o baterie cu o capacitate bruta de 54 kWh, astfel ca autonomia totala ar trebui sa depaseasca pragul de 400 de kilometri. Momentan, atat timpul caracteristic probei 0-100 km/h, cat si valoarea specifica vitezei de top nu reprezinta decat o necunoscuta uriasa.

Un alt mare mister al primului E-308 din istoria marcii Peugeot consta, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, in pretul de vanzare, conducerea constructorului preferand sa mentioneze, in schimb, ca viitorii cumparatori vor avea de ales intre doua niveluri diferite de echipare: Allure sau GT. Printre dotarile demne de enumerat se regasesc si farurile cu matrice de LEDuri ori ceasurile de bord digitale.

Peugeot E-308

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2022