Acesta este noul Peugeot 308! Francezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale!

Acesta este noul Peugeot 308! Francezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale!
  • Acesta este noul Peugeot 308!
  • Francezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale!
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Peugeot au publicat la sfarsitul acestei saptamani primele fotografii si informatii oficiale ale noului 308.

Surprins complet necamuflat, cel putin la nivelul partii frontale, in urma cu aproximativ zece zile, mult anticipatul model de clasa compacta al companiei cu sediul in Hexagon se remarca printr-un exterior agresiv stilizat, cu faruri inguste si lumini de zi verticale, care au ca sursa de inspiratie coltii unui leu. Spectaculos este si aspectul grilei radiatorului, viitoarea generatie a hatchback-ului in cauza scotand la iveala si logo-ul revizuit, anuntat chiar la inceputul lunii curente.

Aripile laterale atent sculptate si stopurile fumurii, unite de o banda finisata intr-un negru lucios, promit sa intoarca, la randul lor, nenumarate priviri.

Noul Peugeot 308

Noul Peugeot 308

La interior, in schimb, principalul punct de atractie al noului Peugeot 308 vine sub forma unui set cu doua display-uri color, de dimensiuni generoase, care afiseaza si instrumentele de bord digitale, si comenzile specifice sistemelor de infotainment si, totodata, climatizare. Din peisaj nu lipsesc nici volanul multifunctional cu design in doua spite sau transmisia automata cu butoane la nivelul tunelului central in locul schimbatorului traditional, dupa cum reiese si din pozele oficiale.

Printre caracteristicile viitoarei generatii ale hatchback-ului francez se mai numara si un ampatament mai mare cu 55 mm, plus o inaltime mai mica cu 20 mm.

Asamblat pe arhitectura EMP2 a Grupului PSA, noul Peugeot 308 va fi disponibil la vanzare alaturi de o gama variata de motorizari, versiunii pe benzina 1.2 PureTech si variantei pe motorina 1.5 BlueHdi urmand a li se alatura un sistem de propulsie plug-in hybrid, cu 180 sau 225 de cai putere sub capota. Inutil de mentionat, mult anticipatul model de clasa compacta al companiei cu sediul in Hexagon va fi oferit cu o cutie manuala in sase rapoarte sau o automata in opt trepte.

Vestile bune continua la nivelul pachetului tehnologic pus la dispozitia clientilor, cu faruri Matrix LED, scaune fata cu masaj, camera de 360 de grade s.a.m.d.

Noul Peugeot 308

Noul Peugeot 308

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Noul Peugeot 308
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2021