Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Volkswagen Golf 8 Variant si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului 308 SW

Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Volkswagen Golf 8 Variant si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului 308 SW
  • Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Volkswagen Golf 8 Variant...
  • ... si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului 308 SW
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor descoperi un sistem de propulsie 100% electric, primele informatii si detalii date publicitatii vorbind despre o autonomie maxima de peste 400 de kilometri.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la jumatatea verii trecute, noul Peugeot 308 SW se vinde - zilele acestea - in multiple savori si arome. Printre numeroasele optiuni puse de celebrul auto producator francez la dispozitia cumparatorilor isi va face loc - extrem de curand - si o varianta cu propulsie suta la suta electrica, modelul disponibil sub denumirea de E-308 SW fiind condimentat cu un motor de 156 CP.

Peugeot E-308

Fisa cu specificatii tehnice a respectivei versiuni continua - conform unui comunicat oferit presei, cu o baterie de 54 kWh, astfel ca autonomia maxima va depasi 400 de kilometri. Atat timpul necesar indeplinirii misiunii 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si valoarea caracteristica vitezei de top nu reprezinta - pentru moment, decat o mare necunoscuta, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Un alt mister de proportii consta - mai mult ori mai putin surprinzator - in pretul de vanzare, conducerea companiei Peugeot preferand sa se limiteze la a mentiona ca primul E-308 SW din istorie va fi comercializat in doua niveluri de echipare: Allure si GT. Printre dotarile prezente in peisaj - fie in standard, fie contra cost, regasindu-se si faruri cu matrice de LED-uri, jante pe 18 inch, volan cu incalzire sau instrumente de bord digitale.

Peugeot E-308

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2022