Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Golf 8 Variant si prezinta versiunea SW a proaspat lansatului 308

Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Golf 8 Variant si prezinta versiunea SW a proaspat lansatului 308
  • Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Golf 8 Variant si prezinta versiunea SW a proaspat lansatului 308
  • Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari pe benzina si o singura unitate diesel
  • Acestora li se vor alatura doua sisteme plug-in hybrid, cel mai generos oferind 225 de cai pe puntea fata
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari pe benzina si o singura unitate diesel. Acestora li se vor alatura doua sisteme de propulsie PHEV, cel mai generos oferind 225 de cai pe puntea fata.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei luni, actualul Peugeot 308 a primit o noua versiune de caroserie la mijlocul penultimei saptamani din iunie.

Dezvoltata special pentru a concura impotriva unor produse precum Golf 8 Variant, aceasta se remarca la randul ei printr-un design extrem de indraznet. Ce aduce in prim plan nenumarate detalii estetice specifice mai degraba unui concept car decat unui automobil de serie, oferit la scara larga, daca mai trebuia cumva precizat.

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW

Comparativ cu versiunea hatchback insa, noul Peugeot 308 SW are o caroserie cu aproape 27 cm mai lunga, astfel ca ampatamentul a crescut cu circa 57 mm.

In ceea ce priveste capacitatea de incarcare a portbagajului, concurentul lui Golf 8 Variant poate primi bagaje in valoare de 608 litri cu bancheta spate la locul ei. Cifra ce va creste pana la 1.634 odata ce aceasta va disparea din peisaj, dupa cum reiese si din primele informatii si detalii oficiale oferite, chiar astazi, publicului larg.

Urmand sa fie livrat clientilor abia de la inceputul anului viitor, proaspat anuntatul Peugeot 308 SW promite motorizari variate, asemeni versiunii hatchback.

Gama ce concureaza cu Golf 8 Variant a pregatit atat doua benzinare, de 110 si 130 CP, cat si un diesel cu 130 CP sub capota. Acestora li se alatura, asa cum precizam si anterior, doua sisteme de propulsie PHEV, disponibile la vanzare alaturi de 180, respectiv 225 CP, conform unui comunicat de presa publicat acum cateva ore.

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze Peugeot 308 SW
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2021