Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Volkswagen Polo si lanseaza pe piata o versiune cu 156 de cai a actualului 208

Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Volkswagen Polo si lanseaza pe piata o versiune cu 156 de cai a actualului 208
  • Peugeot vrea sa te faca sa uiti de noul Volkswagen Polo
  • Lanseaza pe piata o versiune cu 156 de cai a actualului 208
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze decat 7.9 secunde. Cel putin in teorie.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, inca de la inceputul lui 2019, actualul Peugeot 208 se vinde - zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de francezi la dispozitia clientilor se regaseste - pentru prima data in istorie, si o varianta cu propulsie suta la suta electrica, reteta cunoscuta sub denumirea de e-208 primind, de curand, mai multe imbunatatiri tehnice.

Peugeot e-208

Intr-o alta ordine de idei, autoturismul in cauza a renuntat la propriul motor pentru cel instalat de compania din Hexagon pe proaspat lansatul e-308 - astfel ca puterea disponibila la apasarea pedalei de acceleratie a crescut cu aproape 15 procente, de la 136 la 156 CP. Drept urmare, este de asteptat ca pe de alta parte, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa fi scazut, eventual pana la pragul de 7.9 secunde.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul lunilor urmatoare, noul Peugeot e-208 isi va mai intampina potentialii clienti, reiese dintr-un comunicat oferit, saptamana aceasta, presei de specialitate, si alaturi de o baterie mai mare, de circa 51 kWh. Astfel, persoana de la volan va putea parcurge - cu o singura incarcare, distante de pana la 400 de kilometri, aparent.

Peugeot e-208

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Peugeot e-208
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2022