Politia a primit o noua masina. Are 480 de cai si face suta in doar 3.8 secunde

Politia a primit o noua masina. Are 480 de cai si face suta in doar 3.8 secunde
  • Politia a primit o noua masina
  • Are 480 de cai si face suta in doar 3.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Un display central urias - cu diagonala de 15.5 inch, completeaza lista atractiilor principale.

Conducerea celebrului oras american New York a comandat - recent, 184 de masini Ford Mustang Mach-E GT. Printre institutiile care se vor bucura de serviciile noului SUV cu doua motoare electrice si 480 de cai pe ambele punti se numara si NYPD.

Meniul specific respectivei versiuni cuprinde inclusiv un timp de numai 3.8 secunde pentru sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora - dupa cum mentionam si anterior, la inceput de material.

Aceeasi varianta GT a noii masini Ford Mustang Mach a mai pregatit - printre altele, si o baterie cu capacitatea de 88 kWh. Ce promite sa-i confere noului SUV de peste Ocean, ce concureaza cu Tesla Model Y, o autonomie de pana la 435 de kilometri.

Disponibil si publicului larg, in schimbul unei sume de aproximativ 61.995 de dolari, respectivul meniu cuprinde - in standard, inclusiv de blocuri optice cu LED, plus un set de jante pe 20 de inch.

Fiecare masina Ford Mustang Mach-E GT mai ofera - fara alte costuri, si un haion cu actionare electrica. Si instrumente de bord digitale, incarcare wireless a telefonului, instalatie audio de la Bang & Olufsen, display central cu diagonala de 15.5 inch etc.

Ford Mustang Mach-E GT de politie

Ford Mustang Mach-E GT de politie

Ford Mustang Mach-E GT de politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Mustang Mach-E GT de politie
mai multe