Politia a primit un Mustang cu motor de 480 de cai si tractiune integrala in standard, care ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde

Politia a primit un Mustang cu motor de 480 de cai si tractiune integrala in standard, care ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde
  • Politia a primit un Mustang cu motor de 480 de cai si tractiune integrala in standard...
  • ... care ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Impresionanta masina de la Ford se mai poate lauda - printre altele, si cu un display central urias, de 15.5 inch.

Conducerea celebrului oras american New York a comandat - recent, 184 de unitati Ford Mustang Mach-E GT. Printre institutiile care se vor bucura de serviciile masinii cu doua motoare electrice si aproximativ 480 CP - cu totii livrati, bineinteles, rotilor de pe ambele punti, se numara si NYPD.

Meniul caracteristic respectivei variante de performanta cuprinde inclusiv un timp de numai 3.5 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora - dupa cum mentionam si anterior, la inceput de material.

Aceeasi versiune GT a masinii vandute de Ford sub denumirea de Mustang Mach-E a mai pregatit - de asemenea, si o baterie cu capacitatea de 88 kWh. Ce promite sa ii confere persoanei de la volan o autonomie de pana la 435 de kilometri - conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta - asa cum precizam si in randurile de mai sus, display-ul central cu o diagonala de 15.5 inch, care le-a permis designerilor marcii americane sa elimine comenzile fizice.

Expusa cu ocazia evenimentului New York International Auto Show 2022 - aflat in plina desfasurare, versiunea de politie a masinii botezate Ford Mustang Mach-E GT ofera, comparativ cu varianta destinata persoanelor fizice, si elemente de caroserie blindate. Plus semnale acustice si luminoase etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe