Porsche Taycan doar viseaza la ziua asta. Tesla Model S face acum 627 kilometri cu un singur plin

Porsche Taycan doar viseaza la ziua asta. Tesla Model S face acum 627 kilometri cu un singur plin
  • Tesla anunta o autonomie mai mare pentru Model S si Model X
  • Berlina lansata in 2012 face acum 627 de kilometri cu un plin
  • SUV-ul cu alura de monovolum promite o autonomie de 565 km
Distribuie pe Facebook

De un binevenit plus in dreptul autonomiei totale se vor bucura inclusiv clientii SUV-ului Model X.

Chiar daca este pe cale sa bifeze (deja!) opt ani de activitate, prima Tesla Model S din istorie nu da inca niciun semn de oboseala. Ba dimpotriva: celebra berlina cu propulsie complet electrica a venit zilele acestea cu o noua veste buna.

Spre disperarea lui Porsche Taycan, masina companiei din Silicon Valley are de anuntat un plus in dreptul autonomiei totale, clientii versiunii Long Range putand parcurge acum pana la...

... 627 de kilometri cu o singura incarcare a pachetului de baterii din dotare. Este vorba despre o crestere de aproximativ cinci procente comparativ cu ce promitea anterior aceeasi varianta de "motorizare" a primei Tesla Model S din istorie.

Vestile bune continua in cazul SUV-ului Model X, persoanelor care opteaza pentru versiunea Long Range "promitandu-li-se", mai nou, o autonomie totala de pana la 565 de kilometri (+7%).

In ceea ce priveste secretul din spatele acestor imbunatatiri, Elon Musk vorbeste despre mici imbunatatiri la nivel de hardware, pe care masinile le-au primit in ultimele luni. Ulterior, fondatorul Tesla a revenit cu o precizare extrem de interesanta.

Aparent, o autonomie totala de 643 de kilometri (400 de mile) este posibila cu actuala tehnologie, solutia fiind ca inginerii companiei din Silicon Valley sa vina cu noi jante si anvelope.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2020