PREMIERA: Acesta este noul Volkswagen Up!

PREMIERA: Acesta este noul Volkswagen Up!
Lansat in numeroase versiuni concept de-a lungul a aproximativ patru ani, micul Volkswagen Up! va sosi luna viitoare la Frankfurt Motor Show in varianta de productie. Si, asa cum era de asteptat, in cazul celui mai nou model al constructorului german cuvantul de ordine este REDUS - fie ca vorbim de dimensiuni sau fie ca aducem in discutie consumul de carburant.
Distribuie pe Facebook
Creat pentru a depasi cu succes provocarile lansate de aglomeratia urbana tot mai prezenta in ultimii ani, noul Volkswagen Up! iese in evidenta in special prin dimensiunile sale extrem de reduse - iar aici ne referim in special la lungimea de numai 3.54 metri. De asemenea, modelul german masoara in latime doar 1.64 metri, in timp ce inaltimea este de fix 1.48 metri. Chiar si asa, micul model al constructorului din Wolfsburg promite un ampatament de 2.42 metri si poate gazdui, conform celor de la Volkswagen, pana la patru persoane, plus bagajele lor de maximum 251 litri - in ce conditii, ramane momentan un mister.

PREMIERA: Acesta este noul Volkswagen Up!

Pentru a deveni rapid un produs de succes, noul-si-micul Up! va fi disponibil inca de la lansare cu un motor pe benzina, cu o capacitate cilindrica de un litru, ce dezvolta fie 60, fie 75 cai putere. Atunci cand se opteaza pentru tehnologia BlueMotion - ce include printre altele si sistemul Stop/Start, mult-asteptatul model german va inregistra un consum de carburant de-a dreptul impresionant, de numai 4.2, respectiv 4.3 litri la 100 de kilometri. In ceea ce priveste emisiile de dioxid de carbon, ambele versiuni ale propulsorului in trei cilindri vor emite mai putin de 100 de grame per kilometru.

PREMIERA: Acesta este noul Volkswagen Up!

De asemenea, adeptii trendului ecologic vor avea la dispozitie o varianta ce functioneaza pe gaz natural si ascunde sub capota undeva in jurul a 68 de cai putere. Ca performante notabile, acest model se va putea lauda cu un consum de doar 3.2 kilograme la 100 de kilometri, in timp ce emisiile de dioxid de carbon se vor situa in limita valorii de 86 grame per kilometru. Ulterior, constructorul german va lansa si o versiune complet electrica, ce va intra cel mai probabil in concurenta directa cu viitorul BMW i3.

PREMIERA: Acesta este noul Volkswagen Up!

Noul Volkswagen Up! va fi disponibil in trei variante de echipare, viitorii clienti putand opta pentru modelul de baza 'take up!', versiunea indreptata catre confort 'move up!' si varianta de top 'high up!'. Fara a mai surprinde probabil pe nimeni, constructorul german va oferi inca de la lansare - ce va avea loc in Europa in luna decembrie a acestui an, doua editii speciale botezate 'up! black', respectiv 'up! white' ale modelului de top 'high up!'.

PREMIERA: Acesta este noul Volkswagen Up!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Volkswagen Up!
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 August 2011