Prima Dacie electrica din istorie a primit o versiune mai puternica. Noua varianta Extreme ofera cu aproape 50% mai multi cai decat modelul original

Prima Dacie electrica din istorie a primit o versiune mai puternica. Noua varianta Extreme ofera cu aproape 50% mai multi cai decat modelul original
  • Prima Dacie electrica din istorie a primit o versiune mai puternica
  • Noua varianta Extreme ofera cu aproape 50% mai multi cai decat modelul original
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o larga varietate de elemente si detalii de culoarea cuprului. Prezente atat la nivelul departamentului exterior, cat si de cealalta parte a portierelor, la interior.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca din ultima parte a toamnei lui 2020, prima Dacie cu propulsie electrica din istorie a revenit de curand, chiar in aceasta dimineata, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: disponibila sub denumirea de Spring, respectiva masina a primit o noua versiune de echipare - varianta programata sa isi faca aparitia in showroomuri, la vanzare, sub numele de Extreme impresionand in special prin motorul de sub capota.

Dacia Spring Extreme

Intr-o alta ordine de idei, proaspat anuntatul autoturism isi va intampina potentialii cumparatorii - care vor avea de achitat o nota de plata de cel putin 22.300 de euro, alaturi de o unitate sinonima cu 65 de cai putere. Din pacate, performantele in linie dreapta ale automobilului cu pricina nu raman decat un mister si o necunoscuta de proportii - un motiv numai bun pentru a reaminti ca actuala reteta, pusa in miscare de o herghelie compusa din doar 44 de cai putere, are nevoie de aproximativ 19.1 secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora.

Noua versiune Dacia Spring Extreme va inlocui actuala varianta Expression si se remarca - din punct de vedere stilistic, prin nenumaratele detalii, unele exterioare, altele interioare, finisate in nuanta Copper Brown. Acelasi vehicul a mai pregatit, se precizeaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, si o caroserie Slate Blue, documentul in cauza mentionand - printre elementele demne de trecut in revista, daca vine vorba despre cabina, si un display de sapte inch.

Dacia Spring Extreme

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Ianuarie 2023