Prima Honda ZR-V din istorie a debutat oficial. Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel

Prima Honda ZR-V din istorie a debutat oficial. Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel
  • Prima Honda ZR-V din istorie a debutat oficial
  • Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel
Distribuie pe Facebook

Sub capota, noua creatie gazduieste - in schimb, un sistem de propulsie hybrid. Compus dintr-o unitate de 2.0 litri - pe benzina, si un set de doua motoare electrice.

Anuntata cu numai cateva zile in urma, chiar la inceputul acestei saptamani, cea dintai generatie a gamei pe care Honda o va comercializa sub denumirea de e:Ny1 nu este decat una dintre cele doua masini noi programate sa ajunga, pentru prima data, in Europa. Respectiva lista se incheie, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un al doilea SUV, pe nume ZR-V, modelul cu pricina urmand sa isi intampine viitorii clienti alaturi de o capacitate de incarcare a portbagajului de peste 1.300 de litri.

Honda ZR-V

Honda ZR-V

Nota de plata nu reprezinta, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, conducerea companiei producatoare anuntand, pe de alta parte, ca doar o singura varianta de motorizare isi va face aparitia in showroomuri - spre vanzare. Este vorba, mai precis, despre o versiune e:HEV echipata cu un sistem de propulsie hybrid compus dintr-o unitate aspirata in patru cilindri, cu capacitatea de 2.0 litri - pe benzina, plus o pereche de motoare electrice pentru un total de pana la 184 de cai putere.

In ceea ce priveste departamentul vizual, noua Honda ZR-V se remarca numaidecat prin grila de dimensiuni generoase a radiatorului, jantele din aliaj cu design cu cinci spite si stopurile alungite, pe cand lista dotarilor disponibile cuprinde, dupa cate se mentioneaza in comunicatul pus la dispozitia presei, inclusiv un display tactil cu o diagonala de 9.0 inch. Din peisaj nu lipsesc insa nici instrumentele de bord digitale, climatizarea automata - cu reglare pe doua zone, ori scaunele multifunctionale.

Honda ZR-V

Honda ZR-V

Honda ZR-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Honda ZR-V
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2023