Prima masina cu doua motoare de la Mercedes a primit o reducere considerabila de pret

Prima masina cu doua motoare de la Mercedes a primit o reducere considerabila de pret
  • Prima masina cu doua motoare de la Mercedes a primit o reducere considerabila de pret
  • Introducerea unei noi variante de baza coboara nota minima de achitat pana la 66.068 de euro
Distribuie pe Facebook

Introducerea unei noi variante de baza coboara nota minima de achitat pana la 66.068 de euro.

Dezvelita publicului larg acum aproape doi ani si jumatate, inca din toamna lui 2018, prima generatie a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de EQC a primit, zilele acestea, o noua versiune entry-level. Disponibila la vanzare, cel putin pe piata din Germania, la preturi incepand de la 66.068 de euro, respectiva masina se bucura la randul ei de un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si 408 cai putere, in cazul in care mai era nevoie cumva de o asemenea precizare.

Mercedes EQC 400 - Noi poze

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si tapiterie din stofa de culoare neagra, printre dotarile oferite fara costuri suplimentare numarandu-se si jantele pe 19 inch, tractiunea integrala, instrumentele de bord digitale, dar si camera video pentru marsarier, de exemplu.

Aceeasi prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub denumirea de EQC se mai poate lauda, totodata, si cu o noua varianta AMG Line, care se remarca in special prin spoilerele fata si spate restilizate pentru o doza extra de agresivitate. Respectiva gama se mai bucura, cel putin la prima vedere, si de un volan sport cu design in trei spite si parte inferioara plata, dar si de scaune fata cu suport lateral marit, ornamente similare fibrei de carbon si multe alte elemente specifice.

Nota de plata porneste insa in cazul de fata de la suma de 73.208 euro, cu toate ca performantele sistemului de propulsie cu doua motoare electrice si 408 cai putere anterior mentionat sunt neschimbate si cuprind, in continuare, inclusiv un sprint 0 - 100 de kilometri pe ora in 5.1 secunde.

Mercedes EQC 400 - Noi poze

Mercedes EQC 400 - Noi poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2021