Prima masina de la Xiaomi a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care celebrul producator chinez de aspiratoare si telefoane mobile le vrea disparute cu orice pret

Prima masina de la Xiaomi a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care celebrul producator chinez de aspiratoare si telefoane mobile le vrea disparute cu orice pret
  • Prima masina de la Xiaomi a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care celebrul producator chinez de aspiratoare si telefoane mobile le vrea disparute cu orice pret
Distribuie pe Facebook

Debutul automobilului botezat MS11 ar putea avea loc peste doar 12 luni - chiar la inceputul anului viitor.

Cunoscuta la nivelul intregii planete pentru telefoanele sale smart, pentru gama Mi Electric Scooter si aspiratoarele robotizate, celebra companie Xiaomi se va aventura, extrem de curand, intr-un nou segment de piata. Intr-o alta ordine de idei, chinezii pregatesc lansarea primului lor autoturism, modelul despre care se spune ca isi va face aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, in 2024 renuntand, la sfarsitul acestei saptamani, la cateva dintre pretioasele sale secrete exterioare.

Xiaomi MS11 - Primele poze

Urmand a fi oferit sub numele de MS11 - la un pret de pornire complet necunoscut, respectivul vehicul va lua forma unei berline cu alura de fastback si patru portiere, imaginile scapate, cu numai o singura zi in urma, pe internet scotand la iveala, mai mult sau mai putin surprinzator, si o pereche de faruri Full-LED, un set de jante din aliaj cu design in cinci spite stilizate asemeni literei Y, un plafon panoramic, stopuri unite cu o banda iluminata.

Lista ingredientelor care compun reteta caracteristica departamentului interior nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister, insa potentialii cumparatori ar putea primi si un display central supradimensionat, scaune incalzite, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Cat despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, singura certitudine consta in sistemul propulsie pur electric, numarul motoarelor, dar si puterea acestora ori capacitatea bateriei lipsand din peisaj.

Xiaomi MS11 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Xiaomi MS11 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2023