Prima masina electrica de la Mazda. Cat costa in Romania

Prima masina electrica de la Mazda. Cat costa in Romania
  • Prima masina electrica de la Mazda poate fi precomandata in Romania
  • Japoneza MX-30 vine intr-o varianta speciala pentru lansare
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv jante pe 18" si faruri LED adaptive
Distribuie pe Facebook

Vopseaua metalizata, camera video pentru marsarier, dar si scaunele cu actionare electrica, plus functie de memorare a pozitiei sunt standard in cazul noului japonezei MX-30.

Anuntata in urma cu aproximativ cinci zile, chiar la mijlocul saptamanii trecute, prima masina electrica de la Mazda poate fi precomandata si in Romania, intr-o varianta speciala pentru lansare, a dezvaluit astazi importatorul local.

Disponibila la vanzare in schimbul a 33.900 de euro, japoneza MX-30 se bucura in standard inclusiv de jante din aliaj pe 18”, faruri LED adaptive cu sistem de spalare, plus vopsea Ceramic Metallic.

Mazda MX-30

Prima masina electrica de la Mazda mai ofera, tot fara costuri suplimentare, si scaune fata multifunctionale - cu incalzire, actionare electrica si memorare a pozitiei, dar si camera video pentru marsarier ori climatizare automata.

Lista respectiva continua in cazul japonezei MX-30 cu display central de 8.8”, proiectie laser pe parbriz, conectivitate Apple Carplay / Android Auto, senzori de parcare fata-spate si sistem de navigatie integrat.

In ceea ce priveste partea de siguranta, prima masina electrica de la Mazda se poate lauda chiar si cu asistenta pentru mentinerea benzii de rulare, pilot automat adaptiv sau recunoastere a semnelor de circulatie, de exemplu.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, japoneza MX-30 adopta un motor cu o putere maxima necunoscuta, alimentat de o baterie cu capacitatea de doar 35.5 kWh - de unde si autonomia totala de numai 200 km.

Prima masina electrica de la Mazda va avea o garantie de 3 ani in limita a 100.000 de km, in timp ce garantia bateriei va fi de 8 ani in limita a 160.000 de km, se mai precizeaza in documentul oficial publicat astazi de importatorul local.

Mazda MX-30

Mazda MX-30

Mazda MX-30

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Mazda MX-30
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2019