Prima masina electrica de la Mazda. Cum arata in realitate

  • MX-30 este numele primei masini electrice de la Mazda
  • Autonomia totala nu depaseste 200 de kilometri
  • Pretul de vazare pentru Romania este de 33.900 de euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la doar 33.900 de euro, TVA inclus. Camera video pentru marsarier, dar si farurile adaptive cu tehnologie LED sau scaunele actionate electric sunt standard.

Lansata cu surle si trambite in urma cu aproximativ o luna, in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Tokyo, prima masina cu propulsie electrica de la Mazda combina un motor de o putere inca necunoscuta cu o baterie a carei capacitate nu depaseste 35.5-kWh. Asa se face ca autonomia totala este de...

... numai 200 de kilometri, daca iti vine sa crezi. Din pacate, informatiile referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime lipsesc cu desavarsire din peisaj - cel putin la momentul de fata.

Stim, in schimb, pretul de vanzare pentru piata din Romania, care porneste de la doar 33.900 de euro, TVA inclus. O alta cunoscuta consta in lista cu dotari standard, care cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, faruri adaptive cu tehnologie LED, vopsea metalizata, camera video pentru marsarier, dar si scaune actionate electric.

In ceea ce priveste partea estetica, prima masina cu propulsie electrica de la Mazda se remarca printr-un design familiar, inspirat de crossover-ul CX-30. Portierele cu deschidere diametral opusa si configuratia interioara cu trei display-uri color...

... se numara insa printre noutatile vizuale. Acestora li se adauga montanti posteriori inscriptionati cu numele companiei producatoare, tunel central care lasa impresia ca pluteste si elemente din materiale prietenoase cu mediul inconjurator - vezi, de exemplu, ornamentele de pe usi realizate din sticle de plastic reciclate.

Mazda MX-30 - Poze reale

Mazda MX-30 - Poze reale

Mazda MX-30 - Poze reale

Mazda MX-30 - Poze reale

Mazda MX-30 - Poze reale

Mazda MX-30 - Poze reale

Mazda MX-30 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Mazda MX-30 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2019