Prima masina electrica speciala pentru copii poate fi inventia anului

Prima masina electrica speciala pentru copii poate fi inventia anului
  • Masinuta atinge 20 km/h
  • Este dotata cu doua motoare electrice de 250 W fiecare
  • Pretul este de $599,99
Distribuie pe Facebook

Daca lumea automobilelor electrica a explodat in ultimii ani, iata ca extrema la care nu se astepta nimeni incepe sa-si faca si ea aparitia. E vorba de masinile speciale pentru copii. Da, masini cu 4 roti si un volan, cu propulsie electrica, la bordul carora se pot distra si deplasa copii cu varste cuprinse intre 5 si 9 ani.

In timp ce producatorii auto precum Tesla au dus masina electrica la un nivel de business urias, exista pe piata si alti producatori care abia incep sa scoata capul din vizuina. Dar sunt unii producatori de masini electrice cu un target ceva mai diferit fata de cel normal. E vorba de... copii. Da, exista firme care construiesc masini pentru copii, dar aici nu ne referim la masini-macheta, la masini electrice pentru copiii mici sau la vreo masinuta cu pedale, asa cum aveam noi cand eram mici. Ci la masini electrice functionale 100%.

Actev Arrow Smart Kart

Actev Arrow Smart KartActev Arrow Smart Kart

Desi momentan nu se cunosc multe detalii despre Actev si produsul lor numit Arrow Smart-Kart, putem spune ca este genul acela de companie care promite, ce debuteaza cu ajutorul unui start-up. Produsul lor principal este o masina cu doua motoare electric de 250 de Wati fiecare, sasiu de otel si caroserie din fibra de sticla ce poate sa primeasca un sofer de 5-9 ani. Viteza maxima pe care o poate atinge acest kart electric este de 20 km/h, destul de mult daca ne gandim ca in spatele volanului o sa stea un pusti de gradinita...

Actev Arrow Smart Kart

Insa Actev Arrow Smart-Kart este mai mult decat un kart. Deoarece vine cu WiFi si sistem GPS, dar si cu o aplicatie ce le permite parintilor sa monitorizeze traseul copiilor, dar si viteza si siguranta, inclusiv ce arata senzorii meniti sa evite obstacolele. Adica acesta masina in miniatura are senzori care depisteaza obstacolele si franeaza masina, astfel incat sa nu existe riscul unui accident. Chiar si asa, in ciuda acestor masuri de siguranta, pentru a conduce masina ai nevoie de o casca de protectie.

Actev Arrow Smart Kart

Ideea unei masinute pentru copii nu este noua. Dar se pare ca acum, acele masini care se plimbau in parc cu 5 km/h poate deveni un fenomen de anvergura. Adica se pot face piste speciale pe care sa circule copii, pot exista diferite tipuri de caroserii, optiuni si dotari, totul insa intr-o completa siguranta. In plus, nu strica sa ne obisnuim copiii de mici cu volanul, astfel incat atunci cand implinesc varsta obtinerii permisului sa vina deja cu un bagaj de cunostinte si sa nu fie tematori si speriati la volan.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Actev Arrow Smart Kart
mai multe