Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne. Cehii au publicat noi fotografii oficiale cu masina de 306 CP

Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne. Cehii au publicat noi fotografii oficiale cu masina de 306 CP
  • Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne
  • Cehii au publicat noi fotografii oficiale cu masina de 306 CP
Distribuie pe Facebook

O saptamana si cateva zile. Doar atat ne mai desparte de data la care va avea loc mult anticipata premiera mondiala, respectiv 1 septembrie.

Programata sa debuteze in mod oficial exact la inceputul acestei toamne, chiar in data de 1 a lunii septembrie, prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne bifeaza astazi o noua oprire in fata publicului larg. Virtuala, ce este drept, compania ceha publicand doua schite cu design-ul blocurilor optice - atat frontale, cat si posterioare.

Skoda Enyaq iV - Schite noi

Skoda Enyaq iV - Schite noi

Fisa cu specificatii tehnice ramane si la momentul de fata doar un mister apasator, mai multe publicatii afirmand insa ca viitoarea masina - despre care se cunoaste ca va fi comercializata sub denumirea de Enyaq, va utilizare platforma MEB a Grupului Volkswagen. Ce gazduieste inclusiv versiunea de serie a conceptului ID. Crozz.

Totodata, conform informatiilor neoficiale disponibile in clipa aceasta, prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne va fi comercializata in diferite variante si configuratii, chiar si cu doua motoare electrice, plus 306 CP... pe toate cele patru roti. Daca vine vorba, in schimb, despre autonomie totala, aparent 500 de kilometri reprezinta valoarea maxima.

Dupa cum precizam si anterior, masina programata sa ajunga in showroom-uri sub numele de Enyaq iV propune o parte frontala agresiv stilizata, cu faruri full-LED matrix si prize uriase de aer in prim plan. Aripile laterale perfect conturate, dar si stopurile angulare completeaza ulterior lista atractiilor specifice retetei exterioare.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor care vor privi de pe margine, prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne promite sa-si intampine pasagerii intr-o ambianta moderna, cu doua display-uri color la nivelul panoului de bord - dintre care unul destinat afisarii instrumentelor digitale. Si un numar redus de comenzi fizice, traditionale.

Skoda Enyaq iV - Noi poze

Skoda Enyaq iV - Primele poze

Skoda Enyaq iV - Noi poze

Distribuie pe Facebook
mai multe